Ontdek de leukste steden van Europa met Roan

Roan Luxury Camping Holidays | 30-09-2024 | Inspiratie

Ontdek de leukste steden van Europa met Roan

Europa staat bekend om zijn prachtige steden. Met een verblijf op een Roan camping als ideale uitvalsbasis kun je enkele van de meest populaire Europese steden gemakkelijk bezoeken. Of je nu met je gezin reist, of een romantisch uitstapje met zijn tweetjes plant, deze steden hebben voor ieder wat wils tijdens je campingvakantie.

Parijs

De stad van de liefde, Parijs, is een must visit voor elke reiziger. Vanaf een van onze campings, Le Chene Gris in de buurt van Parijs ben je zo in het hart van deze bruisende stad! Bezoek het wereldberoemde Louvre, maak een wandeling langs de Seine of beklim de Eiffeltoren voor een adembenemend uitzicht over de stad. Fietstochten blijven een must om te doen tijdens je bezoek aan Parijs, hierdoor zie je zoveel meer! Stop bij een van de bakkertjes en vergeet niet te genieten van alle lekkernijen die in deze stad te vinden zijn, zoals het bekendste croissantje, macarons en éclair.

Voor gezinnen is Disneyland Parijs natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Bezoek één of beide parken en kinderen zullen de tijd van hun leven ervaren. 

Rome

De eeuwige stad Rome is een feest voor liefhebbers van geschiedenis en lekker Italiaans eten. Vanuit camping hu I Pini Village en hu Fabulous Village nabij de Italiaanse hoofdstad kun je eenvoudig een dagtrip maken naar het Colosseum, het Vaticaan en de vele andere bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft.

Voor gezinnen zijn er tal van leuke activiteiten, zoals fietstochten door de stad of het bewonderen van de Romeinse ruïnes. Bezoek zeker de Trevi Fontein en maak een wens door een muntje in je rechterhand, over je linkerschouder de fontein in te gooien. Voor stelletjes biedt Rome de perfecte setting voor romantische diners en avonden vol cultuur.

Venetië

Venetië, met zijn velen grachten en pittoreske straatjes, is een stad als geen ander. Vanaf onze velen campings in de buurt, zoals camping Mediterraneo, kun je gemakkelijk een dag doorbrengen in deze mooie stad. Een unieke ervaring is de gondeltour door de grachten, waarna je het San Marcoplein kunt verkennen. Verkoel jezelf met een heerlijk Italiaans ijsje!

Milaan

De modehoofdstad van Italië is een perfecte combinatie van moderne stijl en historische charme. Of je nu wilt shoppen in de luxe winkels of de imposante Dom van Milaan wilt bewonderen, er is voor iedereen iets te beleven. Vanaf onze campings in de regio aan het Gardameer, kun je deze stad gemakkelijk verkennen. Voor gezinnen is er genoeg te doen, van musea tot mooie parken, terwijl stelletjes kunnen genieten van de chique restaurants en bruisende cultuur.

Barcelona

Er is altijd een goede reden om Barcelona te bezoeken. Met zijn unieke mix van kunst, architectuur en stranden is het een van de leukste steden in Europa om tijdens je Roan vakantie te bezoeken. Vanuit onze campings in Spanje kun je gemakkelijk de beroemde Sagrada Família, het Park Güell en de levendige La Rambla bezoeken. Voor gezinnen zijn er leuke attracties, zoals het aquarium en het stadsstrand, terwijl voetbalfans zeker enthousiast worden van een bezoek aan het stadion Camp Nou. Slenter door de sfeervolle wijken van de stad en geniet van de ruime keuze aan gezellige restaurants waar je heerlijke tapas kunt proeven.

Luxemburg Stad

Luxemburg Stad is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een combinatie van natuur en cultuur. Vanaf hu Birkelt Village, op een half uurtje rijden van deze stad, kun je eenvoudig de indrukwekkende forten, de oude stad en de groene valleien verkennen. Luxemburg Stad biedt tal van leuke activiteiten voor gezinnen, zoals wandelingen in de natuur en een bezoek aan de Casemates, een fascinerend ondergronds gangenstelsel. Ook voor stelletjes is er volop gelegenheid om te genieten, of het nu in een van de vele gezellige restaurantjes is of tijdens een boottocht over de Alzette-rivier.

Of je nu kiest voor de romantische sfeer van Venetië, de culturele rijkdom van Rome, de charme van Parijs, het modieuze Milaan of het pittoreske Luxemburg Stad, een verblijf op een Roan camping maakt je vakantie compleet.

Vanuit onze luxe en volledig uitgeruste accommodaties ben je in no-time in het centrum van deze prachtige steden, klaar om ze te ontdekken!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: